Su Yalıtımımda Bilinmesi Gereken 4 Önemli Kural

Bir ev sahibi olmak herkesin hayalidir ve en iyisi o evin temellerinin gözlerinizin önünde atıldığına şahit olmaktır . Ancak tüm yapılar için genel bazı su yalıtımı sorunları vardır ve bu sorunlar hayalinizde ki evin bir korkunç bir rüyaya dönüşmesine neden olabilir.

Su zamanla binanın yapı bileşenlerine sızarak binanın ömrünü azaltan uzun vadeli sorunlara getirmekle birlikte evinizde ki konforunuzuda olumsuz etkiler .    

Uygulamanız ister eski bir bina resterasyonu,ister yeni bir binanın su izolasyonu ,ister ıslak hacim,çatı,teras ve ya bodrum yalıtımı ya da dilatasyon olsun,geniş ve çözüme yönelik ürün yelpazesi ile TEMA İzolasyon sizlere en uygun çözümleri sunar.

Su ve nem yalıtımı ürünleri geleneksel ürünlerden farklı olarak özel hazırlanış ve uygulama tekniklerine sahiptir.Bu bakımdan ister TEMA,isterseniz başka bir firmanın ürünlerini kullanıyor olun mutlaka ürünleri tanıyan profesyonel ekiplerle çalışın.

Aksi durumda yapılabilecek olası hatalı uygulamalar sonrasında ağır tamirat maliyetleriyle de karşı karşıya kalabilirsiniz.

Su yalıtımı ya %100 dür ya da %0 dır. %70 vs. gibi değerler yoktur.

Bu yazımızda ,ağır tamirat masraflarıyla karşılaşmamanız için uymanız gereken dört önemli kuraldan bahsedeceğiz.

Su yalıtımının en önemli 4 kuralı;

1-Zemin hazırlığı iyi yapılmalıdır ,Sağlam ve taşıyıcı olmayan zeminde yalıtım yapılmamalıdır

2- Doğru yerde doğru ürün kullanılmalıdır

3-Uygulama koşullarına riayet edilmelidir

4-Yalıtım katmanı korunmalıdır.